Overheid in Overijssel

Gemeente Raalte (Overijssel)

Pagina 4 van 4 (34 resultaten)

Mevr. Elly van Steen

Functie: RaadslidPolitiek: Lijsttrekker CDA (2014)
Coalitie, aantal zetels: 6
In dienst sinds: maart 2010 (8 jaar, 12 dagen in dienst)
Werkzaamheden bij de Overheid:


Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 is Elly van Steen lijsttrekker van het CDA in de gemeente Raalte. Elly van Steen heeft 1892 voorkeurstemmen.
              
Van maart 2010 tot maart 2014 is gemeenteraadslid Elly van Steen fractievoorzitter namens het CDA in de gemeenteraad van Raalte.

Elly van Steen is lijsttrekker voor het CDA in de gemeente Raalte bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010 (gemeente Raalte) heeft CDA Raalte 5.885 stemmen.

Aanverwant:heden Mevr. Elly van Steen, Statenlid, CDA Overijssel, Provincie Overijssel

Dhr. Robert Vloedgraven

Functie: RaadslidPolitiek: CDA
Coalitie, aantal zetels: 6
In dienst sinds: juni 2014 (3 jaar, 9 maanden in dienst)
Toelichting: Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 heeft Robert Vloedgraven (CDA) 99 voorkeurstemmen.

Dhr. Wout Wagenmans

Functie: WethouderPolitiek: Gemeentebelangen
Coalitie, aantal zetels: 7
In dienst sinds: maart 2010 (8 jaar, 21 dagen in dienst)
Portefeuille: Ruimtelijke ordening , Openbare werken, Mobiliteit, Wonen en VolkshuisvestingToelichting: Coalitieperiode 2014-2018
Wethouder Wout Wagenmans (Gemeentebelangen) heeft in zijn portefeuille: Ruimtelijke ontwikkeling, bereikbaarheid en mobiliteit, wonen / beheer en openbare ruimte. Wout Wagenmans is contactwethouder van Mariënheem en Lierderholthuis.

Wout Wagenmans is de eerste locoburgemeester bij de gemeente Raalte.

Coalitieperiode 2010-2014
Wethouder Wout Wagenmans heeft in zijn portefeuille: Ruimtelijke ordening, Volkshuisvesting, Grondbedrijf, Monumenten, Marktbeheer, Beheer en Onderhoud openbare ruimte en verantwoordelijk voor de Multi-functionele accommodaties in de gemeente Raalte.
Werkzaamheden bij de Overheid:
Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 is Wout Wagenmans lijsttrekker voor Gemeentebelangen in de de gemeente Raalte. Wout Wagenmans heeft 1908 voorkeurstemmen.

Van 1998 tot 2010 was Wout Wagenmans raadslid in de gemeente Raalte. In 2001 ontstond de nieuwe gemeente Raalte.

Dhr. Jan Bouke Zijlstra

Functie: GriffierIn dienst sinds: januari 2008 (10 jaar, 2 maanden in dienst)
Toelichting: Raadsgriffier Raalte.Werkzaamheden bij de Overheid:
Jan Bouke Zijlstra is raadsgriffier van de gemeenteraad in Raalte. De raadsgriffier geeft ondersteuning aan de gemeenteraad van Raalte en de raadscommissies. Jan Bouke Zijlstra is als secretaris aanwezig bij alle vergaderingen, beantwoordt eventuele vragen en zoekt de ambtelijke informatie die de raad en de commissies nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

Taken griffier: Voorbereiding en nazorg van de vergaderingen; ondersteuning van de raad, raadscommissie en voorzitter en het zijn van contactpersoon voor vragen over de gemeenteraad.